top of page

Tratamente Faciale si Corporale

Tipuri de tratamente faciale si corporale

Cu timpul tegumentul nostru îşi pierde prospeţimea şi strălucirea, ca urmare a diminuării proceselor de sinteză de acid hialuronic, colagen şi elastină. Tegumentul devine subţiat, flasc, deshidrat.


Pentru a inversa toate aceste procese, clinica noastră recomandă următoarele tratamente:

Tratamentul Hidrobalance

Tratament hidrobalance cu acid hialuronic tip Restylane Vital, Juvederm Hidra, prin care se restituie starea de hidratare a tegumentului nostru. În plus se obţine o stimulare a sintezei de colagen, tegumentul devenind mai consistent, mai luminos şi hidratat. Sunt necesare 3 şedinţe la interval de 2–3 săptămâni.


Tratament Yalupro cu aminoacizi esenţiali

Recomandat pentru restructurarea tegumentului şi reactivarea lui, aminoacizii esenţiali intervenind în sinteza de colagen. Tratamentul constă în injectarea în derm a unui cocteil de aminoacizi concentrat şi hidratament. Efectele benefice se văd imediat şi se menţin timp de câteva luni. Sunt necesare 3 sau 4 şedinţe la interval de 1–2 săptămâni.


Fotoregenerare cu lumină intens pulsată

Tratament foarte eficient în redarea luminozităţii şi uniformităţii tegumentului. Recomadam 3 şedinţe la interval de 3 săptămâni. Şedinţele nu sunt indicate vara din cauza riscului de hiperpigmentare.


Laser resurfacing CUTERA

Laserul Cutera foloseşte lumina inteligenta pentru a restructura tegumentul feţei şi al decolteului. Există multe feluri de laser, de obicei cele nefracţionate acţionează mai blând fiind indicate în special pentru probleme mai mici ale tegumentului, iar laserul fracţionat/abaltiv de tip Pearl care vaporizează straturile superficiale ale epidermului, producând schimbări mai profunde.


Inducţie de colagen cu microace

Tratamentul cu microace produce o stimulare profundă a fibroblastiilor din derm, celule răspunzătoare de sinteză colagenului şi a celorlalte substanţe din matricea dermului. Micile înţepături datorate aparatului cu microace sunt percepute de dermul nostru cu microtraumatisme şi sunt declanşate în felul acesta toate mecanismele de regenerare post lezare. Tegumentul nostru va fi mai plin, mai elastic, mai luminos, iar ridurile fine diminuate simţitor. Sunt necesare 3–4 şedinţe la interval de 2–3 săptămâni.


Peelinguri chimice

Produc o accelerare a reînnoirii tegumentare, cu stimularea producţiei celulare. În funcţie de substanţele folosite se obţin rezultate diverse, de la hidratare, la diminuarea secreţiei sebacee, la depigmentare sau reîntinerire cu ştergerea ridurilor foarte fine.

Programeaza Acum
bottom of page