top of page
cv-pic.jpg

Dr. Ivan Vatamanesku

Medic Primar– Chirurgie Estetică, Plastică, Microchirurgie Reconstructivă și Arsuri

Doctor în Științe Medicale

"Prevenirea și Tratarea Complicațiilor Rinoplastiei și Reconstrucției de Piramidă Nazală la Pacienții Oncologici" - 2022

Cei 16 ani de experiență după terminarea Facultății de Medicină și Farmacie, petrecuți în cadrul celei mai prestigioase instituții de profil din România: Spitalul Clinic Universitar de Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri, București și-au pus amprenta asupra nivelului de pregătire porfesională. Colaborarea cu nume mari din domeniul chirurgiei estetice, marcată de sute de intervenții chirurgicale din vastul areal al esteticii și al chirurgiei plastice și reparatorii mă recomandă ca specialist care cunoaște toate dedesubturile acestei profesii.

 

Latura medicală pe care o abordez este una de finețe, în permanentă dezvoltare, care necesită o pregătire continuă. Nu există două cazuri clinice similare, fiecare pacient având tratamentul personalizat în funcție de necesitate (atât estetică, cât și funcțională).

 

Cred în creșterea calității vieții prin menținerea și imbunatirea frumuseții personale și nu în schimbarea acesteia. Pentru asta folosesc produse consacrate, de cea mai bună calitate, aparatură de ultima generație și cele mai moderne, eficiente și sigure tehnici.

 

Nu sunt de acord cu dictonul: "Frumusețea este relativă". Fiecare persoană are frumusețea proprie, atât interioară, cât și exterioară. Secretul pe care trebuie să îl descopere fiecare este de a ști cum să mențină și să îmbunătățească aceste calități - pentru aceasta, cunstintele, experiența și calitățile mele de medic specialist în domeniu vă stau la dispoziție. 

 

Medicina estetică nu mai este un subiect tabu. Apelați cu încredere la serviciile unui estetician cu experiență și bucurați-vă de efectele unor schimbări care vă vor pune în evidență.

MEMBRU IN SOCIETATI PROFESIONALE

Societatea Romana de Chirurgie Estetica
Societatea Romana de Chirurgie Plastica, Reconstructiva si Chirurgie Estetica
Societatea Romana de Microchirurgie Reconstructiva
Asociatia Chirurgilor Plastici din Romania
Membru Colegiul medicilor din Romania si Municipiul Bucuresti

CERTIFICARI

Doctor in Stiinte Medicale - septembrie 2022 - "Prevenirea si Tratarea Complicatiilor Rinoplastiei si Reconstructiei de Piramida Nazala la Pacientii Oncologici"

Certificat de Medic Primar - august 2018

Certificat de Medic Specialist - octombrie 2012- Chirurgie Plastica - Microchirurgie Reconstructiva
Certificat de recunoastere Chirurgie Plastica - Microchirurgie Reconstructiva in celelalte state membre ale Uniunii Europene
Certificat de recunoastere a calificarilor profesionale CE a Parlamentului European

REFERINTE

Prof. Dr. Ion Tiberiu BRATU

Prof. Univ. Marius Eugen CIUREA

Conf. Univ. Viorel Sorin PARASCA

Prof. Dr. Marius URSULEANU

Conf. Univ. Nicolae ANTOHI

Prof. Univ. Dr. Ionica Daniel VILCEA

Prof. Univ. Dr. Marin Valeriu SURLIN

Conf. Univ. Dr. Mircea CECIL

Dr. Vlad Petre ATANASESCU

Prof. Dr. Ioan LASCAR
Prof. Dr. Ioan FLORESCU
Conf. Univ. Dr. Nicolae ANTOHI
Prof. Univ. Dr. Florin BODOG
Prof. Dr. Toma MUGEA

bottom of page