top of page

Tratament Vergeturi

Vergeturile apar datorită ruperii ţesutului elastic din stratul profund al dermului, strat care nu se poate întinde suficient atunci când o persoană creşte brusc în greutate sau în înălţime.


Cele mai multe vergeturi apar în pubertate sau în timpul sarcinii şi se datorează creşterii corporale. Fetele vor dezvolta vergeturile cu precădere pe şolduri şi la nivelul sânilor iar la băieţi apar mai ales pe spate, fese. Există şi situaţii patologice însoţite de apariţia vergeturilor, ca în boala Cushing.


Tratamentele utilizate în clinica noastră sunt de la cele mai simple la cele mai complexe, necesitând combinarea diferitelor tipuri de proceduri, astfel încât să existe un efect sinergic şi complementar.

  1. Dermabraziune cu diamant

  2. Peelinguri chimice

  3. Mesoterapie cu acid hialuronic şi aminoacizi esenţiali

  4. Laser Peeling cu laserul performant CUTERA. Lumina pătrunde în piele sub forma unor coloane fine care încălzesc dermul. Se produce contractura imediată a fibrelor de colagen şi stimularea celulelor stem cutanate, care activează fenomenul de autoreparare. Efectul îmbunătăţirii apare de la prima şedinţa. Sunt necesare 4€“-6 şedinţe  la o lună interval pentru o corecţie de 80%.

  5. Radiofrecvenţă

  6. Terapia cu microace cu ajutorul rollerelor. Acestea sunt dispozitive de unică folosinţă care au pe suprafaţa ace foarte fine, care produc o înţepare superficială a pielii şi o restructurare cu celule proprii, pe acelaşi principiu cu al tratamentului cu lumină fracţionată.


Este nevoie de un consult de specialitate în prealabil, pentru ca medicii noştri să aleagă combinaţia cea mai eficientă şi benefică pentru pacient.

Programeaza Acum
bottom of page