top of page

Terapia PRP

Terapia Vampir de bioregenerare cu Plasma autologa PRP

Bioregenerarea cu extracte autologe de plasmă şi trombotice

Terapia Vampir este o tehnică care reface structura pielii si reda tineretea ei, utilizand mecanismele proprii ale organismului pentru a se regenera, în funcţie de scopul de reîntinerire. La baza acestei tehnici stau factorii de creştere (peste 60) pe care îi avem depozitaţi, în structuri preformate, în sângele periferic şi celulele plachetare adulte periferice.


După recoltarea unei cantităţi de sânge venos, din acesta se obţin cantităţi suficienţe de plasmă îmbogăţită în factori de creştere şi plachete sangvine, care vor fi injectate după tehnicile medicinei estetice în zonele în care dorim să obţinem bioregenerarea cu întinerirea pielii.


Aceste extracte conţin peste 60 de factori de creştere şi control tisular, dintre care cei mai importanţi sunt:

PDGF ( Platelet Derived Growth Factor) care controlează replicarea şi proliferarea fibroblastilor şi keratinocitelor, augmentează sinteza de colagen şi elastină, produce angiogeneza şi vascularizaţie, produce chemoatracţie pentru macrofage şi fibroblaste, TGF alpha şi beta (Transforming Growth Factor) care induce formarea de ţesut de susţinere (collagen) şi stimulează proliferarea şi migraţia celulară, ILGF care controlează proliferarea şi migrarea celulară, EGF (Epidermal Growth Factor) responsabil cu diferenţierea celulară, reepitelizare şi angiogeneza, BFGF (Basic Fibroblast Growth Factor), etc.


Siguranţa utilizării metodei pe termen scurt şi lung este foarte bună, folosindu-se o metodă pe care natura însăşi a brevetat-o şi o utilizează de când există viaţă.


Indicaţiile tratamentului de Bioregenerare cu extracte autologe de plasmă îmbogăţită:

  1. Reîntinerirea facială cu remodelarea ovalului feţei


  2. Ştergerea ridurilor


  3. Reîntinerirea pielii de pe corp, gat, decolteu, dosul mâinilor, coate, genunchi, etc.


  4. Regenerarea părului cu condiţia existenţei unui număr de foliculi piloşi


  5. Terapia vergeturilor


Tehnica Vampir de bioregenerarii prin extracte autologe de plasmă îmbogăţite în factori de creştere, necesită mai multe şedinţe (3-4 şedinţe) la intervale variabile de timp, între 2-4 saptamani (în raport cu  scopul urmărit). În bioregenerare, ulterior sunt necesare 1–2 şedinţe anuale de întreţinere, după efectuarea terapiei de iniţiere.


Terapia Vampir este in acest moment extrem de bine cunoscuta mai ales in lumea actorilor, vedetelor din media si showbiz, fiind considerata ca cea mai buna si eficienta metoda nechirurgicala de intinerire si de intretinere pentru mentinerea frumusetii.

bottom of page